Drumlessen

Only Drumming is het drumbedrijf van Xander van Veelen en verzorgt drumlessen en slagwerkworkshops

De drumlessen en workshops worden gegeven door Xander. Ik leer je op een vlotte en enthousiaste wijze het drumstel eigen te maken. Hierdoor kun je snel meespelen met muziek. Noten lezen volgt eventueel later, wanneer jij dat wilt. Zodra je kunt spelen wordt noten lezen ook gemakkelijker. We gaan eerst zo veel mogelijk het gevoel en gehoor trainen, zodat je snel ritmes herkent en voelt in welke ‘ feel ’ er gespeeld wordt.

Nieuwe skills; techniek, fills, ritmiek, improviseren, dynamiek, variëren , alles komt aan bod. Ik stem de oefeningen zo veel mogelijk af, zodat je de skills op muziek kunt oefenen. Ik begeleid jouw hierbij, maar de voortgang heeft de leerling zelf voor een groot deel in eigen hand. De voortgang hangt af van de volgende factoren: frequentie van oefenen en lessen, enthousiasme, doorzettingsvermogen, mate van aanleg (talent), motivatie, gevoel voor ritme, gevoel voor timing, motoriek. 

Na het leggen van een solide basis kun je een richting kiezen waarin je wilt specialiseren. Bijvoorbeeld, pop, rock, jazz, latin of andere stijlen. Je kunt er ook voor kiezen om puur notenleer eigen te maken, zodat je orkesten kunt begeleiden of misschien wil je de blues wel in.

Ik wil je graag voorbereiden op het spelen in bands, musicals of andere formaties. Wanneer je, naast lekker thuis je favoriete muziek mee drummen, geen verdere doelen of ambities hebt in de muziek, is dat ook prima. Zo lang enthousiasme maar voor op staat!

Neem contact op met Xander om een proefles in te plannen of als je meer informatie wilt.

Bel Xander op
06 1918 9616
of mail naar
xander@onlydrumming.nl