Drumlessen

Privéles – Duoles – Groepsles – Workshops

‘Ik stem de lessen, het tempo en de opbouw, zo veel mogelijk af op jou als individu.’

De drumlessen en workshops worden gegeven door Xander. Ik leer je op een vlotte en enthousiaste wijze het drumstel eigen te maken. Door te beginnen met een basis ritme kun je snel meespelen met muziek. Noten lezen leer ik je ook, al spelenderwijs, zodat je als drummer al snel ritme kunt lezen. Ook gaan we het maatgevoel en gehoor trainen, zodat je snel ritmes herkent en voelt in welke ‘ feel ’ er gespeeld wordt. Als noten echt niet jouw ding is, laten we het voor wat het is. Dit is geen enkel probleem.

Nieuwe skills; techniek, fills, ritmiek, improviseren, dynamiek, variëren, alles komt aan bod. Ik stem de lessen, het tempo en de opbouw, zo veel mogelijk af op jou als individu. Ik werk dus niet met een vaste methode. De voortgang heeft de leerling zelf voor een groot deel in eigen hand. De voortgang hangt af van de volgende factoren: frequentie van oefenen, frequentie van lessen, enthousiasme, doorzettingsvermogen, mate van aanleg, talent, motivatie, gevoel voor ritme, gevoel voor timing, motoriek. 

Na het leggen van een solide basis kun je een richting kiezen waarin je wilt specialiseren. Bijvoorbeeld, pop, rock, jazz, latin of andere stijlen. 

Ik wil je graag voorbereiden op het spelen in bands, musicals of andere muziekformaties. Wanneer je, naast lekker thuis je favoriete muziek mee drummen, geen verdere doelen of ambities hebt in de muziek, is dat ook prima. Zo lang enthousiasme maar voor op staat!

Neem gerust contact op om een proefles in te plannen of als je meer wilt weten.

Bel Xander op 0619189616 of mail naar
xander@onlydrumming.nl.